New year, what's it gonna bring? 2022 - parem ja edukam kui 2021.

Teen kerget jooki. oakheart ja coca. ja kuulan head muusikat. teeb tuju heaks. kuigi üksinda siga mõttetu juua tegelt. aga pole hullu. elame üle. homme on 24 ja saab jõule nautida, head sööki süüa ja võib olla ka verdij telekat vaadata. Tegelt ootan täiega suve juba. tahaks nii väga sooja ja päikest ja ujumas käia ja päevitada. Nautida lihtsalt suve. Oeh, ega see aeg kaugel enam polegi. Kuulan itaalia keelseid laule, need annavad nii hea emotsiooni kuidagi. Tekitavad sooja tunde südames. Certi amori regalano un emozione per sempre. Parole che restano cosi. Il coure della gente. No super ilus keel on, ma ei saa lihtsalt.

Nüüd kuulan juba jõulu laule. Homme ikkagi 24.detsember. Super armas aeg on tegelt jõulu aeg. Kuidagi soe ja südamlik aeg, kus tuleb kindlasti palju head teha ja hea olla. Saab perega toredalt aega veeta ja nautida rahu ja vaikuse aega.


Wham-Last Christmas - hea ja mahe laul ;)


Tegelikult oleks isegi tore neid postitusi nt facebooki ka teistelegi lugeda jagada, kuid arvan et see pole nii oluline.


Il vento che viene dal mare. Mi dice che già primavera. Un altra bellissima canzone dalla Eros Ramazotti.

Non importa pioggia o vento :)


Nii. Võtame kokku aasta 2021.

Seekord postitan üles kõik tegemised.

Esmalt, alustasin õpinguid sügisel 2021 , Tartu Kutsehariduskeskuses.

Teisalt, veetsin kuu aega haiglas suvel 2021. See võis olla juuli või august.

Käisin Maltal november 2021. Nädal aega.




Tegelt on tore aasta olnud, täis toredaid inimesi ja toredaid tegemisi. Uuel aastal sama hooga. Kindlaid plaane mul ei ole uueks aastaks. Mõningad mõtted ikka on tekkinud mida teha, kuid ei tea ette näha mis elu toob. Kindlasti plaanin kuskile reisima minna, kuna viimane kogemus oli ka päris vahva siis sooviks veel reisida ja maailma avastada. Kindlasti teen ka trenni, naudin niisama elu ja olen positiivne.


Kommentaarid

Populaarsed postitused